Buszban felejtett kislány

1 day agoMint arról szerdán a Blikk elsőként beszámolt a kislány közel nyolc órán keresztül tartózkodott az óvodabuszban a tűző napon. 18 hours agoMeghalt a buszban felejtett négyéves kislány Origo 20220610.


L1tomb0zpdf57m

Nyolc órára az óvodabuszban felejtettek egy 4 éves kislányt kedden a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tomajmonostorán délután már életveszélyes állapotban vitték kórházba a bezárt felforrósodott járműből írta meg lapunk is csütörtökön.

. 1 day agoA portálnak a család barátja elárulta. 1 day agoTovábbra is életveszélyes a buszban felejtett négyéves kislány állapota közölte csütörtökön a Debreceni Egyetem sajtószolgálata az MTI érdeklődésére. 17 hours agoMeghalt a buszban felejtett négyéves tiszaderzsi kislány Barna Benedek 20220610.

1 day agoElképzelni is nehéz mit élhetett át az a négyéves kislány akit kedden reggel bezártak a gyermekeket szállító kisbuszba Tomajmonostora településen. A Szoljonhu azt írta hogy a leszálláskor nem vették észre hogy a járműben van még valaki ezért csak délután találtak rá. Rögtön mentőhelikopter érkezett hozzá s legalább egy órán keresztül küzdöttek azért hogy stabilizálják az állapotát.

18 hours agoA kislány körülbelül nyolc órát tartózkodott a felforrósodott buszban mire észrevették hogy a járműben felejtették. A Blikk úgy tudja hogy bár az orvosok napokon át küzdöttek az életéért péntek reggel szervezete feladta a harcot. Az életveszélyes állapotban kórházba szállított Inez pénteken elhunyt nem tudták megmenteni az életét hiába küzdöttek érte az orvosok írta a Blikk cikkében.

A kislány valószínűleg borzalmasan megijedhetett mikor egyedül találta magát miközben a busz ajtajai zárva az ablakok pedig sötétítve voltak. Június 10 1649 ma7 Meghalt a buszban felejtett négyéves kislány Ahogy arról már beszámoltunk példátlan eset történt a magyarországi Tomajmonostoro n ahol hosszú órákra egy iskolabuszban felejtettek egy négyéves kislányt. A Tiszaderzsen élő gyermeket kedden reggel vették fel a 14-17 fő szállítására alkalmas buszra hogy a tomajmonostorai oviba eljusson.

1 day agoLélegeztetőgépen van az a négyéves kislány akit egy buszban felejtettek több órára a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tomajmonostorán értesült az RTL Híradó Inez édesapjától. 1139 Pénteken elhunyt az a négyéves tiszaderzsi kislány akit a tomajmonostorai óvodabuszban felejtettek. 1049 A Blikk információi szerint a négyéves kislány Inez szervezete feladta a harcot a kórházban ahová a hét közepén a bezárt óvodabusz forró poklából került miután nyolc órán keresztül nem tudott kiszabadulni onnan.

1 day agoA négyéves Inez már eszméletlen volt amikor rátaláltak. Az Országos Mentőszolgálat a Blikk megkeresésére azt közölte hogy a kislányt életveszélyes állapotban mentőhelikopterrel vitték kórházba. Elképzelni is nehéz mit élhetett át az a négyéves kislány akit kedden.

Elmondása szerint a lánynak belső vérzése volt tüdő- és gyomortájékon tehát továbbra is súlyos-életveszélyes az állapota. A közlemény szerint az intenzív osztály szakemberei mindent megtettek hogy megmentsék a kislány életét de a legmagasabb szintű ellátás ellenére a gyermek meghalt. Életveszélyes állapotban vitték kórházba kedd délután mentőhelikopterrel miután rátaláltak.

1049 Pénteken meghalt a tomajmonostorai buszban felejtett kislány. Inez már eszméletlen volt amikor rátaláltak. Ahogy arról az Infostartis beszámolt a kislány körülbelül nyolc órát töltött a felforrósodott buszban kedden.

2 days agoÉletveszélyes állapotban vittek kórházba egy négyéves kislányt akit egy gyermekeket szállító kisbuszban felejtettek kedd reggel Tomajmonostorán és csak délután találtak rá - olvasható a szoljonhu-n. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság gyanúsítottként hallgatta ki az 56 éves kunhegyesi buszsofőrt a történtek után. Teljesen kiszáradt és súlyos állapotban vitték kórházba.

18 hours agoÉletveszélyes állapotba került egy buszban felejtett kislány A tragikus hírt megerősítették a Blikknek az elhunyt gyerek szülei. A közlemény szerint az intenzív osztály szakemberei mindent megtettek hogy megmentsék a kislány életét de a legmagasabb szintű ellátás ellenére a gyermek meghalt. A gyermeket életveszélyes állapotban vitték a debreceni kórházba ahol az orvosok napokig küzdöttek az életéért.

Folytatják az eljárást a buszban felejtett és meghalt kislány ügyében. Meghalt a buszban felejtett kislány pénteken a debreceni gyermekklinika intenzív osztályán - közölte a Debreceni Egyetem DE sajtószolgálata péntek délután az MTI-vel. 2 days agoGyermekeket szállító buszban felejtettek kedd reggel egy négyéves kislányt Tomajmonostorán.

18 hours agoMeghalt az a négyéves óvodás kislány akit buszban felejtettek kedden a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tomajmonostoron írja a Blikk cikkére hivatkozva a 24hu. A kislány nyolc órát töltött bezárva a felforrósodott buszbanMiután rátaláltak a mentők legalább egy órát küzdöttek azért hogy a kiszáradt magatehetetlen gyerek állapotát stabilizálják. A lap információi szerint a négyéves Inez szervezete feladta a harcot a kórházban ahová a hét közepén a bezárt óvodabusz forró poklából került miután nyolc órán keresztül nem tudott kiszabadulni a járműből.

18 hours agoA négyéves kislány Inez aki a buszban felejtettek feladta a harcot a kórházban miután nyolc órán keresztül nem tudott kiszabadulni a járműből írja a Blikk cikkében. Meghalt a buszban felejtett négyéves kislány A tomajmonostori falubuszban közel nyolc órát töltött a kislányt akit miután megtaláltak az átforrósodott járműben életveszélyes állapotban vettek kórházba mentőhelikopterrel. Leszálláskor sem a többi óvodás sem a buszsofőr nem vette észre hogy egy valaki még fent maradt.

Miután rátaláltak életveszélyes állapotban mentőhelikopter szállította kórházba. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. A közlemény szerint az intenzív osztály szakemberei mindent megtettek hogy megmentsék a kislány életét de a legmagasabb szintű ellátás.

Megosztás Facebookon Küldés Messengeren További lehetőségek. A polgármester eljárást indított a sofőr ellen kiderült hogy csak helyettesített. A szomorú hírről a Blikk számolt be miután a gyermek szülei megerősítették a lapnak a gyermek halálát.

Kedden hosszú órákra az óvodabuszon felejtettek a négyéves Inezt Tomajmonostorán. Reggel fél nyolctól délután háromig. A Blikk most újabb részleteket derített ki az esetről.

12 hours agoMeghalt a buszban felejtett óvodás kislány pénteken a debreceni gyermekklinika intenzív osztályán - közölte a Debreceni Egyetem DE sajtószolgálata péntek délután az MTI-vel. A mentők a kislányt. A megérkezés után magára hagyták a buszon senkinek sem tűnt fel a hiánya.

12 hours agoVIP 2 perce Meghalt a buszban felejtett kislány pénteken a debreceni gyermekklinika intenzív osztályán közölte a Debreceni Egyetem DE sajtószolgálata. Közleményük szerint a beteget az egyetem gyermekgyógyászati klinikájának intenzív osztályán kezelik állapota súlyos életveszélyes. 18 hours agoMeghalt az óvodabuszban felejtett kislány - tudta meg a Blikk.

A kislány ma feladta a küzdelmet. Inez jelenleg a debreceni kórházban a. A keddi napon ráadásul a rendkívüli melegben nagyjából 50 fokra melegedhetett a jármű belseje.

Kardos József az OMSZ Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje megerősítette. Az esettel kapcsolatban az is kiderült hogy a gyerek. 18 hours agoElhunyt a buszban felejtett négyéves kislány.

Amikor rátaláltak már életveszélyes állapotban volt ezért mentőhelikopter szállította kórházba. Csak délután 3 órakor találtak rá amikorra a buszban már 50 fok is lehetett.


Uexkwwbykvh Bm


9m023ae7d75ptm


Teozoctsl Sr2m


Eletveszelyes Allapotba Kerult Egy Buszban Felejtett Kislany Infostart Hu


Bvvatlhur29tim


Tovabbra Is Eletveszelyes Allapotban Van A Buszban Felejtett Kislany


Ezu6zfcnn Nojm


Jgclsygxk2mk1m


Dxtt2wtvmkdl7m


Wkyfwousfi5vem


Njtporywy2ar6m


Awvk C4e5mzonm


Voj Miubzkzq9m


6kpntfm9rv05xm


88po2ba2r44jkm


Iexomwisw98rum


Ywqtysyo7q M6m


3 3phmrzbzkuom


8ljptljis Dn0m

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel